Pravno obvestilo

Predmetno pravno obvestilo opredeljuje pogoje uporabe za vse spletne strani in njihove poddomene na spletnem naslovu http://www.indigo-knjigovodstvo.si (v nadaljevanju: spletno mesto), ki je v lasti podjetja INDiGO knjigovodstvo, Dijana Škrjanec s.p. (v nadaljevanju: INDiGO). Namenjeno je vsem, ki spletno mesto obiskujejo ali ga uporabljajo na kakršen koli drugačen način (v nadaljevanju: uporabniki).

Z vstopom na to spletno mesto soglašate, da ste s spodaj navedenimi pogoji uporabe seznanjeni in da se z njimi strinjate, zato vas vabimo, da jih podrobno preučite.

POGOJI UPORABE

1. NAMEN IN VSEBINE SPLETNEGA MESTA
Namen spletnega mesta je predstavitev INDiGO skupine, vrste svetovanj in storitev, ki jih nudimo našim strankam, posredovanje aktualnih novosti ter informiranje zainteresirane javnosti o strokovnih področjih našega delovanja.

Vsebine tega spletnega mesta so namenjene izključno informiranju uporabnikov.

Uporabniki objavljene vsebine spletnega mesta uporabljajo na lastno odgovornost. INDiGO se bo zainteresirani javnosti po najboljših močeh trudil zagotavljati zanesljive, kakovostne in celovite informacije, vendar kljub svojemu korektnemu odnosu ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost ter morebitne pomanjkljivosti objavljenih podatkov, saj so vsebine spletnega mesta zgolj informativnega značaja.

Vsebine tega spletnega mesta v nobenem primeru ne predstavljajo ponudbe, nasveta ali priporočila za nakup, trgovanje ali kakršne koli druge transakcije. Ponujene informacije tudi niso mišljene kot nasvet glede vlaganj, saj podatki na spletnem mestu ne zagotavljajo sprejemljive osnove za naložbene ali druge odločitve.

Pridržujemo si pravico, da kadar koli na kakršen koli način in ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila spremenimo, dodamo ali odstranimo vsebine tega spletnega mesta.

2. AVTORSKE PRAVICE
To spletno mesto je izključna last podjetja INDiGO knjigovodstvo, Dijana Škrjanec s.p. (v nadaljevanju: INDiGO). Vsebine (podatki, besedila, slike in drugi grafični elementi) ter struktura spletnega mesta so v največjem mogočem zakonodajnem obsegu predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine, zato se lahko uporabljajo izključno v nekomercialne namene. Prepovedano je kakršno koli razmnoževanje, prepisovanje, spreminjanje, uporabljanje ali drugačno razširjanje dela oziroma celotne vsebine ali strukture spletnega mesta.

3. HIPERTEKSTOVNE POVEZAVE
Pridržujemo si pravico, da našim uporabnikom za namene pomoči nudimo hipertekstovne povezave na druge strani svetovnega spleta, ki niso del tega spletnega mesta. Zveze s temi spletnimi stranmi uporabniki vzpostavljajo na svoje lastno tveganje, zato INDiGO ne prevzema nobene odgovornosti za vsebine, ki se nahajajo na tovrstnih spletnih straneh in zaščito podatkov, posredovanih pri vzpostavitvi zveze ali uporabi spletnih strani tretjih oseb.

INDiGO si pridržuje pravico, da kadar koli spreminja, dodaja ali odstranjuje hipertekstovne povezane do spletnih strani tretjih oseb brez predhodnega opozorila.

Vsakdo lahko brez predhodnega dovoljenja s strani INDiG-a doda hipertekstovno povezavo do tega spletnega mesta, razen v primeru uporabe okvirjev in/ali tehnik, ki so v nasprotju z veljavno zakonodajo, moralnimi načeli in temi pogoji uporabe ter pri katerih tretja oseba ne more razbrati, na katerem spletnem mestu se nahaja.

Prepovedana je vzpostavitev hipertekstovne povezave našega spletnega mesta do drugih spletnih strani, ki niso skladna ali so v nasprotju z veljavno zakonodajo, moralo, temi pogoji uporabe ali namenom, za katerega je bilo to spletno mesto ustanovljeno.

4. ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV
Zavezujemo se k spoštovanju zasebnosti vseh uporabnikov našega spletnega mesta. V te namene ravna INDiGO s pridobljenimi podatki skladno z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov in uporablja ustrezne varnostne postopke za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, neustrezno uporabo, razkritjem, izgubo ali uničenjem. Za zagotovitev tajnosti podatkov uporabnikov našega spletnega mesta uporabljamo požarni zid in zaščito gesla.

INDiGO zbira od anonimnih uporabnikov spletnega mesta le podatke, ki so preko prijav na strežnik (IP-naslovov), piškotkov in spletnih lučk vedno samodejno pridobljeni ob vsakem obisku spletne strani. Tako pridobljeni podatki, ki ne omogočajo dostopa do uporabnikovih osebnih podatkov ali podatkov, kateri se nahajajo na uporabnikovem računalniku (z izjemo tistih, ki so javno dostopni, kot npr. tip brskalnika ali informacijskega sistema), se zbirajo le za učinkovito zagotavljanje svetovanj in storitev našim naročnikom (kar vključuje tudi uporabo podatkov v anonimizirani sumarni obliki za namene statističnih analiz) ter ne bodo v nobenem primeru posredovani tretji osebi, razen v zakonsko določenih primerih.

Od identificiranih uporabnikov zbira INDiGO le samodejno pridobljene in tiste podatke, katere nam tovrstni uporabniki na lastno željo posredujejo sami (ime; priimek; naslov; oblika dejavnosti; e-naslov; itd.). Tako pridobljene kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z uporabnikom, kadar je to potrebno. V druge namene jih ne uporabljamo kot tudi jih ne razkrivamo tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

Upravljavec osebnih podatkov identificiranih uporabnikov je skrbnik spletnega mesta http://www.indigo-knjigovodstvo.si, t.j. INDiGO knjigovodstvo, Dijana Škrjanec s.p.

Za namene vzpostavitve stika in posredovanja zahtevanih informacij se zbirajo naslednji podatki identificiranih uporabnikov:
  • ime in priimek;
  • naslov in kraj bivanja;
  • naslov elektronske pošte;
  • kontaktna telefonska številka;
  • geslo v šifrirani obliki;
  • ostali podatki, ki jih identificirani uporabniki vnesejo v orodja tega spletnega mesta.
Identificirani uporabniki prevzemajo izključno odgovornost za verodostojnost, točnost in ažurnost osebnih podatkov ter posredovanih kontaktnih informacij. S posredovanjem svojih podatkov preko našega spletnega mesta izrecno soglašajo, da lahko INDiGO njihove osebne podatke uporablja za namene zagotavljanja dostopa do spletnega mesta, vzpostavitve stika z uporabnikom, pošiljanja različnih e-vsebin ter v drugih primerih na željo uporabnika.

Vsi uporabniki tega spletnega mesta prevzemajo izključno odgovornost za ustrezno zaščito in varnostne nastavitve lastne programske opreme.

Ob kakršnih koli kršitvah se lahko uporabniku delno ali v celoti omeji dostop do oziroma uporaba tega spletnega mesta.

Uporabnik, ki želi preprečiti anonimno sledenje piškotkov med brskanjem po našem spletnem mestu, lahko spremeni nastavitve svojega brskalnika tako, da ta zavrne vse piškotke ali pa da prejme opozorilo, preden se piškotek shrani. Uporabnike opozarjamo, da obstaja možnost nepravilnega delovanja spletnega mesta v primeru zavrnitve piškotkov.

Identificirani uporabniki imajo kadar koli pravico do vpogleda ali spremembe posredovanih osebnih podatkov ter odjave od morebitnega prejemanja e-vsebin.

5. OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Niti INDiGO niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je ali sodeluje pri nastanku in izdelavi tega spletnega mesta, v nobenem primeru ne odgovarja za kakršno koli škodo ali morebitno drugo posledico, ki izhaja in/ali je ali bi lahko nastala v zvezi z obstojem, dostopom do in/ali uporabo tega spletnega mesta in/ali informacij, ki jih to spletno mesto vsebuje in/ali zaradi nemožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu in/ali kakršne koli napake, neresničnosti, netočnosti ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini in/ali kakršno koli izgubo podatkov, do katere je ali bi lahko prišlo med prenosom podatkov na spletu in/ali računalniške viruse, ki so ali bi se lahko razširili preko e-pošte, ftp- in/ali http- dostopa in/ali na kateri koli drug način elektronskega posredovanja podatkov, posredovanih uporabnikom ali tretjim osebam in/ali žaljivo, neprimerno ali nezakonito vedenje uporabnikov spletnega mesta ali tretjih oseb, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

6. PREPOVED KRŠITEV
Vsak poskus nepooblaščenega spreminjanja, izbrisa, poškodovanja ali trajne oziroma začasne povzročitve neuporabnosti vsebin na spletnem mestu je kazniv.

Prav tako je prepovedan vsak poskus ali izvršitev dejavnosti, ki omogoča, da se mimo spletnega mesta nepooblaščeno dostopa do kakršnih koli drugih vsebin v okviru informacijskega sistema lastnika spletnega mesta.

7. POMOČ UPORABNIKOM
Pomoč je na voljo uporabnikom preko kontaktnega obrazca, ki se nahaja na našem spletnem mestu oziroma na telefonski številki, objavljeni na spletnem mestu. INDiGO skupina si bo prizadevala na zastavljena vprašanja
odgovoriti v najkrajšem možnem času.

8. VELJAVNOST IN SPREMEMBA POGOJEV UPORABE
INDiGO si pridržuje pravico kadar koli spremeniti in dopolniti predmetne pogoje uporabe brez predhodnega opozorila. Spremembe pričnejo veljati takoj, ko so objavljene. Kakršna koli uporaba spletnega mesta po pričetku veljavnosti sprememb se šteje kot strinjanje z novimi pogoji uporabe.Veljavnost predmetnih pogojev uporabe: od 30. oktobra 2012 dalje do preklica oziroma objave spremembe ali dopolnitve.

Podatki o podjetju

KNJIGOVODSKE STORITVE
DIJANA ŠKRJANEC s.p.
Kračmanova cesta 6
SI - 1293 Šmarje - Sap

Davčna številka:
10270612
Matična številka:
3481603000
Davčni zavezanec:
DA
IBAN:
SI56 0201 9025 7772 272, NLB d.d.

Kontaktirajte nas


+ 386 31 252 259

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
www.indigo-knjigovodstvo.si

Poslovni čas

Pon - pet: 9.00 - 17.00
Sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Kako do nas?